You are currently viewing KONFERENCIJA “BIZNIS ANĐELINA”, NOVI SAD

KONFERENCIJA “BIZNIS ANĐELINA”, NOVI SAD

Održana Konferencija „Biznis andjelina“ 11. 12. 2018. u Poslovnom inkubatoru u Novo Sadu, posvećena inovativnom ženskom preduzetništvu. Konferencija se realizuje u okviru projekta “Biznis Anđelina – promocija i razvoj inovativnog ženskog preduzetništva u lokalnoj zajednici “ koji realizuje Opština Sremski Karlovci u partnerstvu sa Udruženjem Biznisnova – centar za proaktivno poslovanje i udruženjem Dunav 1245 a uz finansijsku podršku Ministarstva inovacija i tehnološkog razvoja.

Polaznice su imale priliku da čuju priče i savete uspešnih preduzetnica kao i mogućnost da dobiju odgovore na pitanja u vezi sa svojim poslovnim idejama.

Publici su se predstavile gospođa Jelena Borocki vanredni profesor na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, gospođa Dina Dajc Đilas koja uspešno vodi Vrtić Zemlja Čuda i Privatnu osnovnu školu “Tvrđava” i gospođa Jasmina Kovačić koja zajedno sa svojim suprugom Nemanjom vodi poslatičarnicu “Vremeplov”. U ulozi moderatora gospodin Rodoljub Orešćanin predsednik Biznisnove.

Publika je na jedan krajnje zanimljiv i neformalan način imala prilike da čuje iskustva govornica.

Na kraju konferencije govornice su dobile poklone a svi učesnici skupa su posluženi keteringom koje je pripremilo udruženje Dunav 1245 iz Sremskih Karlovaca.

 

bandjelina1
bandjelina2
bandjelina3
bandjelina4
bandjelina5
bandjelina6
previous arrow
next arrow