You are currently viewing SEMINAR “INSTRUMENTI I INOVATIVNI ALATI ZA OBLIKOVANJE PROGRAMA PARTICIPATIVNE DEMOKRATIJE – EVROPSKA GRAĐANSKA INICIJATIVA

SEMINAR “INSTRUMENTI I INOVATIVNI ALATI ZA OBLIKOVANJE PROGRAMA PARTICIPATIVNE DEMOKRATIJE – EVROPSKA GRAĐANSKA INICIJATIVA

S obzirom da je put za Danilovgrad veoma zahtevan, članovi DUNAV 1245 su stigli dan ranije u Danilovgrad i smestili se u divan hotel „PERJANIK“. Delegaciju našeg udruženja predstavljali su Rajko Marinković predsdnik Upravnog odbora, Brigita Dimitrijević predsednica Skupštine udruženja, Radovan Ilić i Mirjana Marinković članovi udruženja.

Sutradan, predstavnici DUNAV 1245 Rajko Marinković i Brigita Dimitrijević, zajedno sa predstavnicima ostalih partnera prisustvovali su prijemu kod predsednika Skupštine opštine Danilovgrad gospodina primarijusa dr Miodraga Đurovića, koji je pozdravio sve goste, predstavio svoj grad i poželeo nam dobrodošlicu. To je bila prilika i za razmenu poklona.

Prvi dan Seminara protekao je u prezentaciji Projekta, prezentaciji Danilovgrada i održana je radionica „Migrantska kriza u Evropi“, dan se završio večerom u konobi „Bandići“ uz izuzetno prijatan zabavni program.

Drugi dan Seminara je protekao u aktivnom učešću naših članova kroz četiri radionice koje su organizovane u Multimedijalnoj Sali Centra za kulturu u Danilovgradu, to je bila prilika da se članovi partnera bolje upoznaju, razmene stavove i zajednički dođu do predloženih rešenja. Dan se završio prisustvovanjem koncertu Folklornog ansambla „ORO“, Plesnog kluba „MATRIX“, koji je upriličen povodom 11 godina nezavisnosti Republike Crne Gore.

Treći dan su urađeni zaključci i pošlo se u obilazak Manastira Ostrog, koji je na sve prisutne članove partnera, bez obzira da li su ga ranije posetili, ostavio fantastičan utisak. Ručak je upriličen u hotelu „Sokoline“ u Ostrogu. Tu su se domaćini pozdravili sa gostima i tom prilikom je napravljena zajednička fotografija svih učesnika sa domaćinima, kao i zajednička fotografija predstavnika Opštine Sremski Karlovci i Udruženja „DUNAV 1245“.

Zanimljivo je da u hotelu „SOKOLINE“ Ostrog u vinskoj ponudi a i izložen u vitrini „BERMET“ proizvod Vinarije Kiš iz Sremskih Karlovaca što smo zabeležili fotografijom.

Naredni događaj u okviru projekta „Putevima EU“ predviđen je polovinom jula meseca u Novom Mestu Slovenija.

 

danilovgrad1
danilovgrad2
danilovgrad3
danilovgrad4
danilovgrad5
danilovgrad6
danilovgrad7
danilovgrad8
danilovgrad9
danilovgrad10
danilovgrad14
danilovgrad11
previous arrow
next arrow