BOŽIĆNO OKUPLJANJE I BAZAR

BOŽIĆNO OKUPLJANJE I BAZAR

U okviru Projekta „Biznis Anđelina“, pod pokroviteljstvom Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Republike Srbije, između katoličkog i pravoslavnog Božića organizovan je Božićni Bazar na kome su preduzetnice imale priliku da besplatno izlože svoje proizvode na tipskim štandovima, brendiranim oznakama Projekta, na Trgu Branka Radičevića u Sremskim Karlovcima.

U okviru Božićnog Bazara izveden je i kulturno umetnički program pod nazivom „Božićno okupljanje“ namenjen građanima, pre svega Sremskih Karlovaca, sa ciljem da se podrži žensko preduzetništvo i preduzetnice koje izlažu na Bazaru.

U skladu sa Programom u petak 28 decembra, u sklopu dečjeg programa, nastupila je pozorišna trupa „Drž Ne Daj“, zatim gradski dečji hor „Cvrkutići“ iz udruženja „SK ART“ i sremskokarlovačka pesnikinja Vesna Fekete.

Udruženje građana „Dunav 1245“ je obezbedilo ketering za sve prisutne kao i tople napitke.

U subotu 29 decembra na Trgu je održan koncert klasične muzike u izvođenju Isidore Puškić a nakon toga koncert tamburaškog orkestra „Romansa“. Svi prisutni su posluženi toplim napitkom.

U nedelju 30 decembra na Trgu nastupio je Hor crkve „Presvetog Trojstva“ a zatim „Evergreen veče“- Loran i David. Takođe svi prisutni su posluženi toplim napitkom.

U novoj godini, u petak 4 januara, u Sali Opštine održan je koncert Ansambla „Serboplov“.

U subotu, 5 januara u Sali Opštine nastupio je Hor „Karlovačka jesen“, zatim sremskokarlovački pesnik Vladimir Rapčenko i solistkinja Ana Temišanović.

U nedelju, 6 januara u Sali Opštine nastupio je Hor „Pop hor radio“ sa 22 učesnice i u skladu sa temom projekta na najbolji način promovisao žensko preduzetništvo.

U nedelju, 6 januara u Sali Opštine nastupio je Hor „Pop hor radio“ sa 22 učesnice i u skladu sa temom projekta na najbolji način promovisao žensko preduzetništvo.

Po završetku programa Darko Milanković ispred vodećeg partnera na Projektu, Opštine Sremski Karlovci, zahvalio se svima na uspešno realizovanim aktivnostima tokom četiri meseca trajanja Projekta.

bozićniBazar1
božićniBazar3
20181228_140621
DSC_0954
20181228_140625
bozicniBazar4
božićniBazar2
bozicniBazar5
bozicniBazar6
bozicniBazar7
previous arrow
next arrow