ODRŽANA SKUPŠTINA UDRUŽENJA „DUNAV 1245“

ODRŽANA SKUPŠTINA UDRUŽENJA „DUNAV 1245“

Održana je redovna sednica Skupštine Udruženja „DUNAV 1245“ 21. marta 2019 godine u kancelariji Udruženja. Prilika je bila da se podnesu Izveštaj o radu i Finansijski izveštaj za proteklu godinu, Plan rada i Finansijski plan za ovu godinu što je učinjeno kroz prezentaciju. Prisutnima je to bila prilika da se podsete na brojne aktivnosti koje su realizovane tokom godine. Značajno je da smo bili u prilici da vodimo brojne sugrađane na projektne aktivnosti što je rezultiralo da se Udruženje uspešno promovisalo kod građana. Pojedini prisutni članovi, koji su bili akteri događanja, izneli su svoje utiske sa događanja. Opšta je konstatacija da je ovo dosad najuspešnija godina rada Udruženja. Nakon usvojenih izveštaja pristupilo se donošenju određenih kadrovskih odluka u cilju jačanja organizacije.

Nakon tri godine rada došlo je vreme da donesemo novi strateški dokument konkretan i prilagođen našim stvarnim aktivnostima, uslovima u kojim radimo i ciljevima kojima težimo. Staregija sadrži strateški pravac, strateške ciljeve i mere koje koristimo za ostvarivanje istih. U fokusu je povećanje kapaciteta građana za učestvovanje u lokalnom razvoju, bazirana na njihovom znanju i veštinama, u regionalnom povezivanju, valorizaciji prirodnog I kulturnog nasleđa kao i u neformalnom obrazovanju, stručnom usavršavanju i razvoju veština.

Prisutni su upoznati sa trenutnim aktivnostima koje se odnose na formiranje Partnerstva za ruralni razvoj između javnog, privatnog i civilnog sektora Sremskih Karlovaca i Kovilja.

Predsednica Skupštine se zahvalila prisutnima i pozvala ih na druženje uz ketering koji je pripremljen.

 

2019skupstina1a
2019skupstina2a
2019skupstina3a
2019skupstina5a
2019skupstina4a
2019skupstina7a
2019skupstina6a
2019skupstina8a
previous arrow
next arrow